De Witte: "Ik kan Hoefkens begrijpen"

Fabian Morren
| 27 reacties
De Witte: "Ik kan Hoefkens begrijpen"
Foto: © SC

Niet iedereen is overtuigd dat AA Gent versterkt aan het nieuwe seizoen begint. Carl Hoefkens ziet de Buffalo's zelfs naast play-off 1 grijpen. "Het zit goed hoor", blijft voorzitter Ivan De Witte positief.

“Hoefkens heeft het recht om dat te zeggen en als je ziet wie vertrokken is, kan ik ook begrijpen dat mensen van buitenaf dat denken”, zegt De Witte in HLN. “El Ghanassy, Coulibaly, Jörgensen, Ljubijankic; Het waren spelers in de diepte. Belangrijke spelers.”

“Desalniettemin denk ik dat we met Remacle een goede zaak gedaan hebben. En Gecov heeft goede referenties. We hebben daarvoor naar Ruiz gebeld. Hij heeft hem sterk aanbevolen. Ruiz zit met zijn hart nog altijd bij Gent. Het zit goed hoor”, maakt De Witte zich sterk.

Toch zijn de fans ongerust. “Ik voel de bezorgdheden, maar we hebben nog tot eind augustus. We gaan eerst bekijken wat die eerste wedstrijden geven. De waardemeter wil ik op zondag tegen Lierse leggen. Als de spelers de kwaliteiten kunnen demonstreren die we voor ogen hebben, valt er iets moois van te maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties