Lukaku lijkt nog niet op basisplaats te moeten rekenen

Dennis Moonen
| 13 reacties
Lukaku lijkt nog niet op basisplaats te moeten rekenen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Romelu Lukaku breken er belangrijke weken aan. Blijft hij bij Chelsea of wordt het toch nog een uitleenbeurt? "Ik moet nu kunnen spelen", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Lukaku begon veelbelovend aan de Amerikaanse tournee met Chelsea. In de eerste oefenpot tegen Seattle Sounders scoorde hij twee keer. Nadien ging het minder. De geruchten over een uitleenbeurt naar Fulham weerklinken weer iets luider. "Ik heb het met trainer Di Matteo al over mijn toekomst gehad. Maar over een eventuele uitleenbeurt kan ik pas binnen enkele weken iets zeggen."

De Rode Duivel benadrukt wel dat hij in Engeland actief wil blijven. Een terugkeer naar Anderlecht is dus uitgesloten. "Ooit keer ik terug naar Anderlecht, als ik 30 of 31 jaar ben. Niet vergeten dat ik dan al 15 jaar profvoetbal achter de rug heb."

Frank Sinclair, ex-voetballer en nu analist voor Chelsea TV, is kritisch voor Lukaku. "Tijdens de voorbije oefenwedstrijden hebben we allemaal kunnen zien dat Lukaku nog niet klaar is voor een basisplaats. Als ik zijn spel analyseer, dan lijkt het wel alsof hij enigzins stagneert."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties