Rodgers: "Liverpool moet meestrijden in top 4"

Christophe van den Boom
| 22 reacties
Rodgers: "Liverpool moet meestrijden in top 4"
Foto: © SC

Liverpool-trainer Brendan Rodgers wil dat zijn team opnieuw aansluit met de top. Het is al sinds 2009 geleden dat zijn team nog meestreed in de Champions League, maar na enkele teleurstellende seizoenen moet Liverpool terug in de top vier belanden.

“Ik heb onmiddellijk gezegd dat ons team zo competitief mogelijk moet zijn. De strijd aan de top van de tabel is groter dan ooit. Nu zijn er zo’n 7 of 8 teams die strijden om een plaats in de top vier en wij zijn daar één van”, aldus de manager van The Reds.

“Dat is een waar een club met deze status moet zijn, maar het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. De realiteit toont ons dat het ons de voorbije drie seizoenen niet gelukt is.  

Vernieuwde aanpak

Rodgers kijkt hoopvol naar de toekomst en hoopt dat het tij eindelijk keert door de aankoop van jonge talenten en een vernieuwde aanpak. “Er is heel wat veranderd en elke manager wil wat geduld uitoefenen, maar in de voetballerij werkt het niet zo”, voegde hij nog toe.

“Volgend seizoen zullen we nog beter zijn dat dit seizoen, want dan zijn de nieuwe spelers meer vertrouwd met mijn spelsysteem. Nu moeten we ons focussen en zorgen dat we ons spel verbeteren, zodat we meer wedstrijden winnen”, besluit de Noord-Ier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties