Eden Hazard schittert opnieuw voor winnend Chelsea

Pieter Vierstraete
| 85 reacties
Eden Hazard schittert opnieuw voor winnend Chelsea
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In een fantastische Premier League wedstrijd tussen Reading en Chelsea wist de Champions League-winnaar dankzij een uitstekende Hazard het maximum van de punten te behouden.

Chelsea schoot furieus uit de startblokken en wist na zeventien minuten een penalty te versieren na een mooie dribble van Rode Duivel Eden Hazard. Lampard zette die feilloos om en Chelsea leek op rozen. Dat was buiten de waard gerekend want Reading kwam pardoes op 1-2 na onder andere een flater van Petr Cech.

Chelsea zette alles op alles en een afstandsschot van Gary Cahill wist de ongelukkige Reading-doelman Adam Federici te passeren. In de 81e minuut scoorde Fernando Torres vanuit buitenspel de 3-2, al was die stand zeker verdiend. In de slotfase wist Eden Hazard op een counter de 4-2 voor te schotelen aan Branislav Ivanovic nadat keeper Adam Federici de Reading-aanval tevergeefs versterkte bij een hoekschop.

Eden Hazard speelde een fantastische partij. Solide in balbezit, met oog voor ploegmaats op cruciale momenten. Een volwassen partij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties