Enkel FC Twente behoudt het maximum

Enkel FC Twente behoudt het maximum
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Twente heeft zondagmiddag eenvoudig afstand genomen van NEC Nijmegen (1-3). De Tukkers gaan na drie speeldagen alleen aan de leiding in de Eredivisie. Ook Vitesse en Feyenoord wonnen hun uitwedstrijd.

NEC Nijmegen - FC Twente 1-3
Dankzij goals van Castaignos, Bulykin en Fer was de partij in de Goffert al voor de rust gespeeld. Sno kon nog tegenscoren maar verder kwamen de Gelderlanders niet. NEC gaat na de nederlaag tegen Ajax (1-6) nu ook tegen Twente onderuit op eigen veld. De Tukkers gaan na drie speeldagen alleen aan de leiding met het maximum van de punten.

Heracles Almelo - Feyenoord 1-2
Nog zondagmiddag won Feyenoord met het kleinste verschil van Heracles. Op het kunstgras in Almelo zorgde Janmaat na vier minuten voor de openingstreffer namens de Rotterdammers. Immers kon kort voor de pauze de pauze verdubbelen. De ex-Hagenees trof eindelijk raak na een reeks wedstrijden waarin dit maar niet bleek te lukken. Duarte zorgde kort na de pauze voor de aansluitingstreffer maar Feyenoord nam uiteindelijk de volle buit mee naar de Kuip.

Willem II - Vitesse Arnhem 0-2
Dankzij twee goals van Jonathan Reis, één voor en één na de pauze, heeft Vitesse zijn uitwedstrijd in Tilburg tot een goed einde gebracht. De Arnhemmers zijn na drie wedstrijden nog steeds ongeslagen en volgen op twee lengtes van leider Twente.

Eerder zondag speelden AZ en Heerenveen 0-0 gelijk.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties