België groepsfavoriet in poule A!
Tomas Taecke
| 38 reacties
België groepsfavoriet in poule A!
Foto: © SC

Als het van onze partner Unibet afhangt, gaan de Rode Duivels straks als groepswinnaar naar Brazilië. België staat momenteel aan 2,75 tegen 1 om de poule winnend af te sluiten.

Volgens Unibet zullen onze Rode Duivels zich als groepswinnaar kwalificeren voor het WK 2014 in Brazilië. België is topfavoriet en laat onder meer Kroatië achter zich. De Kroaten staan genoteerd aan 2,80 tegen één, terwijl dat voor België 2,75 is. Volgens de bookmakers zijn de Rode Duivels dus topfavoriet in poule A.

Indien u uw bonus via Voetbalkrant bij Unibet nog niet hebt opgehaald, kan dat nog steeds.

Als je je nu registreert via deze link op Unibet krijg je liefst 100 euro bonus! Gratis en exclusief voor de lezers van Voetbalkrant.com! Je stort 100 euro en je kan wedden voor 200 euro!

Dat is nog niet alles! Niet alleen krijg je 100 euro, maar je mag ook nog eens gratis naar een wedstrijd in de Jupiler Pro League! Welke match? Wel, die kies jij helemaal zelf!

BELANGRIJK: Om tot 100 euro bonus te krijgen en kans te maken op de schitterende prijzen, moet je je inschrijven via DEZE LINK!

Heb je je ingeschreven via onze link? Vraag dan hier je gratis wedstrijd aan! (vlucht, tickets én hotel zijn inbegrepen)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties