Granero: "Geen spijt van mijn beslissing"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Granero: "Geen spijt van mijn beslissing"
Foto: © SC

Esteban Granero maakte deze zomer de overstap van Real Madrid naar Queens Park Rangers. Niet meteen een stap vooruit zou je denken, maar de speler in kwestie is het daar niet mee eens. "Ik wil hier groeien als speler", aldus de Spanjaard.

“Het was een gemakkelijke beslissing. Ik ben erg hongerig en wil groeien als speler”, verklaarde  de 25-jarige middenvelder. “Real Madrid is een fantastische club en ik heb er gespeeld sinds m’n 8 jaar. Ik zal hen altijd dankbaar zijn.”

Op de vraag of hij geen spijt heeft van zijn beslissing, is hij duidelijk. “Sinds de voorbije twee weken zijn mijn gedachten bij deze club en ik mis Real helemaal niet”, vertelt de Madrileen.

Granero tekende voor vier seizoenen in Engeland. De Rangers betaalden zo’n 11 miljoen euro voor de middenvelder die opgroeide in Madrid. De 25-jarige Granero speelde in zijn jeugd voor Real Madrid en kwam uiteindelijk in de A-kern terecht. Daar speelde hij maar sporadisch en na drie seizoenen besloot hij te vertrekken en tekende hij bij QPR.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties