Di Matteo: "Champions League niet door geluk gewonnen"

Christophe van den Boom
| 14 reacties
Di Matteo: "Champions League niet door geluk gewonnen"
Foto: © SC

Chelsea begint morgen in de Champions League tegen Juventus. The Blues hopen dit seizoen een even goede prestatie als vorig jaar neer te zetten. Coach Roberto Di Matteo reageerde op de kritiek die er heerst rond de eindoverwinning van vorig seizoen.

“Het was niet enkel geluk, waardoor we wonnen”, reageert Di Matteo op alle kritiek. Kwatongen beweerden dat Chelsea de Champions League enkel won door geluk. Zo ook Liverpool-legende Graeme Souness: “Niemand in de geschiedenis van voetbal had zoveel geluk als Chelsea vorig seizoen.”

Di Matteo weerlegt de kritiek. “Ze zeiden hetzelfde over andere trainers die wonnen. Je verdient uiteindelijk alles wat je krijgt”, aldus de manager van Chelsea. “We hebben er hard voor gewerkt en we hadden ons goed voorbereid op onze tegenstanders. Het was niet enkel geluk.”

Woensdag begint het Champions League-avontuur opnieuw voor Chelsea. Dan nemen ze het op tegen de Italiaanse kampioen Juventus. Als het van Chelseabaas Abramovich afhangt, dan winnen ze de ‘beker met de grote oren’ opnieuw.
  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties