Di Matteo: "Chelsea is blij met Torres"

Koen Schaaphok
| 4 reacties
Di Matteo: "Chelsea is blij met Torres"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kritiek vanuit de voetbalwereld op Chelsea-spits Fernando Torres blijft toenemen. Velen denken dat Torres, die in zijn laatste 3 matchen amper een paar keer op doel schoot, op weg is naar een nieuwe vormcrisis.

De Spanjaard heeft al veel kritiek moeten doorstaan sinds hij van Liverpool naar Chelsea ging. Nu is het ex-trainer van Chelsea Ruud Gullit, die bij de fans van Chelsea een goede faam geniet, die een negatief boekje open doet over de aanvaller. “Tegen Juventus leek het alsof Chelsea met 10 man speelde. Ik vind dat Torres meer moet klaarspelen op het veld. Di Matteo geeft hem het voordeel van de twijfel omdat het een toffe kerel is en bla bla bla, maar hij is gewoon niet goed genoeg. Op dit moment is hij een klysma. Hij moet snel beginnen presteren want het begint irritant te worden.”, aldus Gullit.

Trainer Di Matteo wil vooralsnog niks weten van de kritiek. “We zijn gelukkig met Torres. Zelfs wanneer hij niet scoort, is hij belangrijk voor ons omdat hij voorzetten geeft en hard voor het team werkt. Momenteel staat hij dan ook niet ter discussie.”

Ondanks een bliksemstart, lijkt het erop dat de Spanjaard terug in zijn negatieve routine van vorig seizoen valt. “Hij scoorde drie goals in de eerste vier wedstrijden. Hij blijft zelfverzekerd en speelt goed. Hij heeft misschien niet meer gescoord in de laatste wedstrijden maar hij blijft druk bezig. Druk bezig met het bezig houden van verdedigers en het goed uitvoeren van zijn taken. Ik zie echt niet waar iedereen zo’n probleem van maakt.”, besluit Roberto Di Matteo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties