Martens: "Het was collectief een slechte prestatie"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Martens: "Het was collectief een slechte prestatie"
Foto: © SC

Maarten Martens ging met AZ onderuit tegen NAC Breda. De middenvelder spaarde de kritiek niet voor zichzelf en zijn ploeggenoten. "Ik ben heel erg teleurgesteld en zit vol onbegrip", aldus Martens op de clubwebsite.

“De eerste helft was er niets aan de hand. We hadden het gevoel dat we beter waren en dat we van deze gasten niet konden verliezen. We gingen met 1-0 de rust in, niets aan de hand en het gevoel was goed”, analyseert de 9-voudig Belgische international.

In de tweede helft zakte de ploeg helemaal in en maakten ze niets meer klaar. “Wat er gebeurde? Iedereen speelde ineens slecht. Jongens die normaal goed de bal kunnen vasthouden, deden dat niet meer. Spelers die normaal duels winnen, wonnen plots niets meer. Als een paar spelers hun niveau niet halen, kan je dat nog camoufleren. Maar als zoveel spelers niet goed zijn, is het moeilijk om het elftal bij elkaar te houden. Het was collectief een slechte tweede helft”, is de Belg hard.

“Tegen dit NAC moet je gewoon de drie punten mee naar huis nemen.Blijkbaar zijn we met deze groep nog niet ver genoeg om constant te presteren. We spelen nu twee keer thuis. Dat zijn wedstrijden die we moeten winnen”, besluit Martens.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties