Hugo Lloris voorlopig geen eerste keeper Tottenham

Koen Schaaphok
| 5 reacties
Hugo Lloris voorlopig geen eerste keeper Tottenham
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frans international Hugo Lloris moet zich onderhand beginnen af te vragen waar hij eigenlijk voor naar Londen gehaald is. Tottenham-trainer André Villas- Boas is niet van plan om routinier Brad Friedel snel te passeren voor Lloris.

Friedel keepte een uitstekende partij tegen Queens Park Rangers zondag (2-1) en moest, dankzij enkele goede reddingen, zich maar een keer omdraaien. De vraag luidt dan: Waarom moet er dan een miljoenenaankoop als Lloris gehaald worden als je een uitstekende eerste en tweede keeper hebt? "We hebben Hugo laten weten dat we Brad niet na één slechte wedstrijd direct passeren", zei Villas-Boas. "Met deze dingen moeten we voorzichtig omgaan. We hebben geen twijfels over Hugo's talent, maar op dit moment tonen we respect naar een speler die het erg goed doet." Voorlopig lijkt Friedel de miljoenenaankoop Hugo Lloris dus op de bank te houden.

Desondanks heeft Villas-Boas niks dan lof voor de Frane nationale sluitpost in het doel. "Hugo is een extreem goede professional. Hij wil terug in het team, maar hij vecht voor zijn plek. Hij zal snel een kans krijgen." Lloris werd vlak voor het verstrijken van de transferdeadline voor ruim tien miljoen euro weggeplukt bij Olympique Lyon. Hij kwam tot dusver wel in actie in de Europa League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties