Ramos: "Zelfs 11 punten op Barça kunnen we inhalen"

Koen Schaaphok
| 5 reacties
Ramos: "Zelfs 11 punten op Barça kunnen we inhalen"
Foto: © SC

In Spanje heeft huidig landskampioen Real Madrid inmiddels een achterstand van 8 punten goed te maken op aartsrivaal en koploper FC Barcelona. Een afstand die volgens Real-verdediger Sergio Ramos nog te overbruggen is.

Dit weekend staat in Spanje de wedstrijd aller wedstrijden op het programma. De Clasico tussen FC Barcelona en Real Madrid in Camp Nou. Voor beide teams van levensbelang als het om de puntenkloof tussen de twee gaat. Wint Real, dan houdt de ‘Koninklijke’ zicht op lijstaanvoerder Barcelona. Trekt Barça aan het langste eind, dan begint de landskampioen zich op glad ijs te begeven. FC Barcelonaheeft momenteel acht punten voorsprong op de aartsrivaal, maar Real-verdediger Sergio Ramos wil niets weten van een mogelijke voortijdige beslissing van de Spaanse titelstrijd.

“Zelfs als we verliezen zal er nog niets beslist zijn. Natuurlijk, elf punten is veel, maar in het verleden zijn er wel grotere verschillen overbrugd”, weet Ramos.In de competitie hebben de Madrilenen dan nog weinig potten gebroken, de Champions League is minstens even belangrijk. Te beginnen met de wedstrijd tegen Ajax op woensdag. “We moeten ons nu richten op die Champions League-wedstrijd”, vindt Sergio Ramos. “Daarna kunnen we ons bezig gaan houden met het duel in Camp Nou.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties