Manchester City wint zonder Kompany met 3-0 van Sunderland

Sander De Graeve
| 5 reacties

Manchester City won zaterdagnamiddag zonder Kompany met 3-0 van Sunderland. Aleksander Kolarov had een voet in alle goals. De Servische linksback scoorde een vrije trap, gaf een assist en lokte een vrije trap uit die door Milner omgezet werd.

City trapte om kwart voor twee onze tijd de match op gang tegen het Sunderland van Simon Mignolet. Die laatste mocht zich al na vijf minuten omdraaien wanneer specialist Kolarov een vrije trap binnendraaide. De ruststand was 1-0.

Na een kwartier spelen in de tweede helft ging Kolarov door op links. Hij gaf een mooie lage voorzet op Aguero die bedankte met de 2-0. Één minuut voor tijd ging Kolarov nogmaals op wandel, hij werd neergelegd en Milnder kon de vrije trap omzetten. Manchester City, zonder de geblesseerde Kompany, hield de drie punten thuis en kon nog eens de nul houden. Mignolet stond heel de wedstrijd in doel bij Sunderland

Kijk GRATIS live naar Barcelona - Real Madrid op zondag vanaf 19h50.