Cole moet mijlpaal uitstellen na uitlatingen op Twitter

Christophe van den Boom
| 2 reacties
Cole moet mijlpaal uitstellen na uitlatingen op Twitter
Foto: © SC

Ashley Cole staat voor een mijlpaal met de Engelse nationale ploeg. Indien hij zal spelen wordt, zal het zijn 100ste verschijning zijn bij de ploeg. Maar door zijn recente uitlatingen op Twitter zal hij dat waarschijnlijk moeten uitstellen.

Via Twitter beledigde de Chelsea-verdediger de Engelse Voetbalbond, nadat die enkele getuigenissen van de speler als onbetrouwbaar bestempelde. Cole verontschuldigde zich later, maar de schade was al berokkend.

Roy Hodgson, trainer van de Engelse ploeg, bewierookte Ashley Cole nog voor hij opnieuw in opspraak kwam. De trainer overwoog zelfs om hem de kapiteinsband te geven, maar na zijn uitlatingen op Twitter valt hij mogelijk buiten de ploeg.

Vrijdag neemt Engeland het in Wembley op tegen San Marino. De kans bestaat dat Ashley Cole dan uit de boot valt, want de Hodgson verwacht een opstandig publiek als hij zou spelen. Indien hij in Polen vier dagen later wel op het veld verschijnt, is dat voor de 99ste keer en zal hij moeten wachten tot februari om zijn 100ste verschijning te kunnen maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties