Neymar: "Oscar wil me overhalen om voor Chelsea te kiezen"

Christophe van den Boom
| 2 reacties
Neymar: "Oscar wil me overhalen om voor Chelsea te kiezen"
Foto: © SC

De Braziliaanse superster Neymar wordt nadrukkelijk in verband gebracht met FC Barcelona en Real Madrid. Maar het dribbelwonder van Santos onthult nu dat landgenoot Oscar hem probeert te overtuigen om naar Chelsea te gaan.

Neymar speelde samen met de zomeraanwinst van Chelsea op de Olympische Spelen in Londen. Sindsdien probeert de Braziliaan van Stamford Bridge Neymar ervan te overtuigen om naar Londen te komen. “Oscar stuurt me berichten om me te vertellen wat een geweldige club Chelsea is en wat een toffe stad Londen is. Hij en Dani (Alves red.) zijn allebei goede ‘verkopers’ van hun club.”

De 20-jarige Braziliaanse international zegt dat hij zelf nog geen beslissing genomen heeft. “Wanneer de tijd juist is, zal ik luisteren naar wat mijn manager mij aan te bieden heeft. Maar het is simpel, als Barcelona aanklopt dan luister je. Als Real Madrid je wilt, dan luister je ook en als Chelsea interesse heeft, ook dan ga je luisteren naar wat ze te bieden hebben. Er zijn zeker vijf clubs in de wereld waar je als speler zeker voor open staat.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties