Torres: "Mata is ongelukkig"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Torres: "Mata is ongelukkig"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juan Mata is de laatste weken de draaischijf bij Chelsea. Toch werd de kleine middenvelder niet geselecteerd. Volgens ploegmaat Torres is Mata ongelukkig met die beslissing maar toont het hoeveel kwaliteit Spanje heeft.

“Mata is ongelukkig dat hij er niet bij is hoewel hij goed speelt. Ik ga hier verder niet op ingaan omdat ik niet objectief kan zijn. In Spanje hebben we het geluk dat er meer dan 23 spelers genoeg kwaliteiten hebben om opgeroepen te worden.”

“Onze nationale ploeg speelt niet altijd met dezelfde spelers, er zijn telkens spelers die erbij komen en spelers die afvallen. We hebben vandaag de spelers bij ons die de coach denkt nodig te hebben in de volgende twee wedstrijden”, aldus El Niño op een persconferentie.

Torres kijkt ook uit naar de wedstrijd van dinsdag tegen Frankrijk die in het Vicente Calderon gespeeld wordt. Het zou de eerste keer dat hij terug in het stadion van Atlético Madrid speelt sinds hij er in 2007 vertrok. “Als God het wil speel ik daar, het zou een belangrijke en speciale dag voor me zijn.”

Spanje speelt eerst nog vrijdag in en tegen Wit-Rusland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties