Werder Bremen pareert kritiek: "De Bruyne is hier gelukkig"

Christophe van den Boom
| 13 reacties
Werder Bremen pareert kritiek: "De Bruyne is hier gelukkig"
Foto: © SC

Werder Bremen heeft nadrukkelijk in de media laten weten dat Kevin De Bruyne gelukkig is bij de club. De Rode Duivel deed onlangs een paar ongelukkige uitspraken en fans twijfelden aan de motivatie van de middenvelder.

“Kevin zit met zijn gedachten voor 100% bij Werder Bremen”, aldus sportief directeur Klaus Allofs in Kreiszeitung Syke. “Hij is nog altijd wat onervaren in zijn spel en in de dingen die hij zegt. Ik beantwoord de kritiek die de ronde doet. De Bruyne is geen typische huurling.”

“Hij moest niet naar hier komen. Chelsea had liever gewild dat hij in Engeland zou blijven, maar hij koos voor ons. Hij deed dat uit overtuiging. We hebben veel met hem gepraat. We hebben aangedrongen en hem uitgelegd wat onze plannen waren. Hij was erdoor gefascineerd. De laatste tijd vertelde hij me meermaals: ’Ik ben blij om voor Werder Bremen te spelen.’”

De Rode Duivels speelt nog tot het einde van het seizoen in de Bundesliga. Daarna zal Chelsea hem waarschijnlijk opnieuw uitlenen, maar dan aan een club uit de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties