Premier League: Puntenverlies voor Mignolet en Mirallas

Tomas Taecke
| 3 reacties

Zondagmiddag kwamen Kevin Mirallas (Everton) en Simon Mignolet (Sunderland) niet verder dan een puntendeling in hun wedstrijd. De doelman van de Rode Duivels speelde gelijk tegen rivaal Newcastle. Mirallas en Everton kwamen niet verder dan een gelijkspel op het veld van laagvlieger QPR.

QPR-Everton 1-1

Everton nam een slechte start op bezoek bij hekkensluiter QPR. Na twee minuten bracht Hoilett de Londenaren op voorsprong. Voorbij het halfuur werkte Julio Cesar een vrijschop van Pienaar in eigen doel. De Zuid-Afrikaan werd na de pauze wel uitgesloten nadat hij Bosingwa op de hak trapte. Everton kwam zonder de geblesseerde Fellaini niet verder dan een puntendeling bij de rode lantaarn (1-1).

Sunderland-Newcastle 1-1

In het Noorden van Engeland stond de pittige derby tussen Sunderland en Newcastle op het programma. Simon Mignolet kon niet voorkomen dat Cabaye de score na drie minuten namens de Magpies mocht openen. Sunderland knopte zich opnieuw in de wedstrijd en kon na een laat eigen doelpunt van Demba Ba alsnog een punt thuishouden. The Black Cats hadden veel te danken aan Rode Duivel Simon Mignolet, die enkele keren gepast tussenkwam (1-1).