Robben: "Overwogen om te stoppen met spelen"

Christophe van den Boom
| 1 reacties
Robben: "Overwogen om te stoppen met spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arjen Robben heeft gedurende de jaren overwogen om zijn schoenen aan de haak te hangen. Door het blijvende blessureleed voelde hij zich meermaals niet goed in zijn vel en dacht hij aan stoppen.

De Nederlandse international kampte tijdens zijn carrière regelmatig met blessures. De 28-jarige aanvaller had een paar keer gedacht om op te geven en te stoppen als professional.

“Ik heb zoveel blessures gekend gedurende mijn carrière. Het maakte me met momenten heel ongelukkig”, aldus Robben tegen NOS. “Om eerlijk te zijn heb ik meer dan eens gedacht om te stoppen. Het is een zware beslissing, maar dat ging echt in mijn hoofd om.”

De Nederlandse bondscoach Louis van Gaal heeft onlangs benadrukt dat een fitte Robben een basisspeler is voor Oranje. “Dat doet me deugd. Dat zijn de dingen die je vooruit helpen wanneer je een moeilijke periode doormaakt. Ik heb de trainer ook persoonlijk bedankt voor het vertrouwen.”

De aanvaller maakte dit seizoen zes officiële verschijningen voor Bayern München, maar vond nog niet de weg naar de netten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties