Reactie Matchwinnaar Barda stap dichter bij basisplaats

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Matchwinnaar Barda stap dichter bij basisplaats
Foto: © SC

Elyaniv Barda heeft zich tijdens zijn korte invalbeurt tegen Sporting Lissabon in de kijker gespeeld. Hij scoorde de winnende goal tot grote tevredenheid van trainer Mario Been.

Robby Morren in Genk

"Ik ben heel blij voor het team. We wisten dat we een hele grote stap konden zetten als we zouden winnen en dat is ons nu gelukt", vertelde Barda na de wedstrijd. "Sporting Lissabon is toch een grote tegenstander, een club met een grote traditie maar wij hebben onze job goed gedaan."

Hij bekroonde een korte maar prima invalbeurt met het winnende doelpunt. Hij kopte een hoekschop van Gorius aan de eerste paal perfect tegen de touwen. "Ik had op voorhand niets afgesproken met Julien maar hij ziet dat gewoon heel goed, hij weet waar de bal moet komen."

Wedstrijdritme
Barda zelf keert stilaan terug na zijn blessure. Hij viel eerder in tegen Charleroi en Beerschot en voelt zich naar eigen zeggen fysiek volledig klaar. "Fysiek ben ik paraat maar ik moet nu vooral matchritme opdoen. Ik moet nog een weg afleggen, ik heb een lastige blessure achter de rug."

Dichter bij basisplaats
Coach Mario Been was alvast bijzonder tevreden over de invalbeurt van de Israëliër. "Elyaniv heeft het verschil gemaakt op basis van zijn goal. Ik ben heel blij met wat hij gebracht heeft. Dit brengt hem dichter bij een basisplaats maar dit is ook geen garantie. Ik kijk elke dag op training heel goed naar mijn spelers", aldus de oefenmeester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties