Daems en De Camargo KO in Duitse beker

Christophe van den Boom
| 3 reacties

Borussia Mönchengladbach heeft niet kunnen winnen in de beker en blijft dus steken in de tweede ronde. De overige eersteklassers wisten hun wedstrijden wel te winnen.

Fortuna Düsseldorf(II) – Borussia Mönchengladbach 1-0

De Belgen Igor De Camargo en Filip Daems stonden in de basis, maar konden een nederlaag tegen Fortuna Düsseldorf niet vermijden. Nochtans kreeg het heel wat kansen in Düsseldorf, maar de bal wilde niet tegen de netten. In de verlengingen werd de match beslist. Nando Rafael stampte in de 96e minuut de 1-0 eindstand binnen. Daarmee eindigt het bekeravontuur van Borussia in de tweede ronde.

Bayern München – Kaiserslautern(II) 4-0

Bayern München won overtuigend van tweedeklasser Kaiserslautern. Kort na de rust opende Robben de score op aangeven van Pizarro. Nadien stuurde de Nederlander zijn ploegmaat diep en die zette de 2-0 op het bord. Beide spelers scoorden nadien nog een keer en zo kwam het tot 4-0. Voor Arjen Robben, die de laatste tijd met blessures kampte, was het een mooie avond. Onze landgenoot Daniël Van Buyten speelde niet mee.