Juve en Inter winnen, Napoli verliest

Christophe van den Boom
| 4 reacties

Juventus blijft maar winnen. Ook tegen Bologna liet de competitieleider geen punten liggen. Inter Milaan wordt de nieuwe tweede en Napoli moet de achtervolging staken na een nieuwe nederlaag.

Juventus - Bologna 2-1

Juventus had het niet onder de markt met Bologna. Voor de rust had de ploeg het overwicht in balbezit, maar scoren lukte niet. Paul Pogba trapte de bal binnen, maar werd teruggefloten wegens buitenspel.

Na de rust lukte het wel. Quagliarella opende de score in de 54e minuut. Taider bracht de bezoekers in de 71e minuut nog langszij, maar Pogba scoorde in blessuretijd het winnende doelpunt. Juventus blijft zo leider en vergroot zijn voorsprong op de achtervolgers.

Atalanta Bergamo - Napoli 1-0

Napoli liep tegen Atalanta Bergamo tegen puntenverlies aan. In de negentiende minuut maakte Carmona het enige doelpunt van de wedstrijd. Napoli staat nu derde in het klassement, net onder Internazionale dat wel won.

Internazionale - Sampdoria 3-2

Inter had het niet gemakkelijk met Sampdoria. Al na twintig minuten keek het tegen een achterstand aan. Na de rust bracht Diego Milito Inter langszij via de stip. Ook Antonio Cassano was in vorm. Scoren deed hij niet, maar hij gaf wel twee assists. Rodrigo Palcio en Fredy Guarin zorgde op aangeven van de spits voor de 3-1. In de blessuretijd maakten de bezoekers er nog 3-2 van.

Inter Milaan neemt de tweede plaats over van Napoli en heeft nu 24 punten. Dat zijn er twee meer dan de Napolitanen.