Reactie Peeters: "Dit geeft de burger moed"

Fabian Morren
| 13 reacties
Peeters: "Dit geeft de burger moed"
Foto: © SC

AA Gent werd niet beloond voor de inzet tegen Racing Genk en verloor in eigen huis met 1-2. "De spelers hebben geantwoord op de kritiek", zegt de nieuwe coach Bob Peeters.

Fabian Morren in Gent

"In de eerste helft hadden we na de 0-1 de controle over de wedstrijd. Genk kwam niet meer op onze helft. We waren echter te onzuiver in de zestien meter. Ik heb tijdens de rust gezegd om nog meer druk naar voor te zetten. Dan zouden we wel kansen krijgen en dat is ook gebeurd", vertelt Peeters.

"De 0-2 gaven we echter te makkelijk weg. We hebben ons nadien toch weer in de wedstrijd geknokt. Dat resulteerde in de verdiende 1-2 en nadien waren er nog een aantal fases waarin de gelijkmaker kon vallen. Als je de kansen optelt, verdienen we vandaag de nederlaag niet. In voetbal tellen echter de goals", beseft de voormalige coach van Cercle maar al te goed.

"De spelers hebben vandaag geantwoord op de kritiek dat het allemaal te laks was. Iedereen stond na de wedstrijd op de banken, ondanks de nederlaag. Dat geeft de burger moed. Wat ik het meest zal onthouden van deze match? Tja, dat we met 1-2 verloren hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties