"Stijnen deed me bijna dood"

Koen Schaaphok
| 52 reacties
"Stijnen deed me bijna dood"
Foto: © SC

De wedstrijd van Cercle Brugge-aanvaller Mushaga Bakenga tegen Beerschot AC was op z'n minst gezegd memorabel te noemen. Naast een goal werd Bakenga neergehaald door Stijn Stijnen en leverde dat een rode kaart en een penalty op.

Direct na de rode kaart voor de Beerschot-doelman was er volop discussie over de geldigheid van kaart en de toegekende penalty. Inmiddels is Bakenga er nog steeds heilig van overtuigd dat de penalty terecht werd gegeven. “Ze hadden me gewaarschuwd voor Stijnen en verteld dat hij een beetje gek was. Hij kwam ook echt als een gek op mij af. Ik blijf er wel bij dat de penalty terecht was. Hij vloog er zo fel in dat hij me bijna dood deed”, aldus Bakenga aan Het Nieuwsblad.

Keerpunt

Over zijn situatie bij Cercle Brugge is Bakenga positief, al viel het in het begin een beetje tegen. “Ik was met grote verwachtingen naar Cercle gekomen, maar het viel allemaal een beetje tegen omdat de ploeg niet draaide. Het gaf mij vertrouwen dat we met een assist van mij weer in de match zaten op Standard en ik denk dat de zege van woensdag tegen Beerschot het keerpunt zal betekenen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties