Cristiano Ronaldo: "Kan samen spelen met Messi"

Koen Schaaphok
| 9 reacties
Cristiano Ronaldo: "Kan samen spelen met Messi"
Foto: © SC

Er is waarschijnlijk geen grotere spreekwoordelijke rivaliteit in het hedendaagse voetbal dan die tussen FC Barcelona-superster Lionel Messi en Real Madrid- vedette Cristiano Ronaldo. Die laatste neemt nu afstand van de zogenaamde rivaliteit

"Die rivaliteit waar iedereen over praat, is nu al zo’n 5 jaar bezig", aldus Ronaldo aan beIN Sport. "Het is altijd hetzelfde liedje. Wat kan ik eraan doen? Ik kan de geschiedenis niet veranderen. Ik werk niet voor een krant of een televisiekanaal. Ik heb daar geen grip op. Maar de media houden ervan om de zogenaamde rivaliteit op te kloppen. Ik moet mijn werk blijven doen, blijven trainen.”

Geen vrienden

Naar eigen zeggen maakt het CR7 niet uit wat de Vlo allemaal doet. "Ik maak me geen zorgen over wat Messi doet of wat ze over hem zeggen. Hij is een geweldige speler, ik onderhoud een professionele relatie met hem. Een relatie die ik ook met andere spelers heb. Hij is geen vriend van mij, we zitten niet in dezelfde kleedkamer en we gaan ook niet samen uit eten."

Zou de Portugees er zelfs geen probleem van maken mocht Messi op een dag naar Real Madrid komen? “Als hij naar Real Madrid komt, kunnen we samenspelen. Maar dat zal erg moeilijk zijn", lacht Ronaldo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties