Lag ontslag Leekens al vijf dagen vast?

Fabian Morren
| 28 reacties
Lag ontslag Leekens al vijf dagen vast?
Foto: © SC

Lag het ontslag van Georges Leekens al langer vast dan gisteravond? Als we de zoekresultaten Google uitpluizen, blijkt het artikel over het ontslag van Leekens en Verkempinck al vijf dagen online te staan.

Tenzij er een visionair bij het webteam van Club Brugge werkt, lag het ontslag van Leekens en Verkempinck al enkele dagen eerder vast: vijf om precies te zijn. Zo lijkt het dat de nederlaag bij Lierse al de spreekwoordelijke druppel was voor het bestuur van Club Brugge.

Leekens kreeg nog een kans tegen Zulte Waregem, maar Club verloor met 0-1. Het artikel over het ontslag van de coach werd ruim anderhalf uur na het laatste fluitsignaal online gezet. Er werd wellicht gewacht om het nieuws wereldkundig te maken tot Leekens en Verkempinck persoonlijk waren ingelicht over het ontslag. Vast staat dat het artikel enkele dagen geleden al werd opgepikt door Google. 

Update: nader onderzoek bracht aan het licht dat het om een technisch mankement bij Google of Club Brugge zou gaan. Het wedstrijdverslag van Club Brugge - Zulte Waregem zou ook al 5 dagen geleden geïndexeerd zijn door Google.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties