Groep D: Man City en Real Madrid op zoek naar revanche

Groep D: Man City en Real Madrid op zoek naar revanche
Foto: © SC

Manchester City gaat vanavond op zoek naar revanche tegen Ajax. Op het veld van de Amsterdammers ging City met 3-1 onderuit en dat willen ze nu absoluut rechtzetten. In de andere wedstrijd wil Real Madrid winnen van Borussia Dortmund.

Manchester City – Ajax

Op de vorige speeldag incasseerde City drie doelpunten tegen de Ajacieden. Na twee verliezen en één gelijkspel staan de Engelsen laatste in groep D met één punt. Vanavond gaan ze op zoek naar hun eerste overwinning in Europa.

Ajax versloeg vorig seizoen Manchester United op Old Trafford, na veertig jaar zonder winst op Engelse bodem. Het is afwachten of ze ook stadsrivaal City over de knie kunnen leggen.

The Citizens kunnen geen beroep doen op Micah Richards. De speler staat nog maanden aan de kant met een knieblessure. Ook David Silva kan niet aantreden. Joleon Lescott en James Milner zijn twijfelgevallen. Ook Ajax mist een resem spelers. Nicolai Boilesen, Kolbeinn Sigthorsson, Thulani Serero, Davy Klaassen en Jody Lukoki zijn geblesseerd.

Wint City de eerste keer deze Champions League?

Manchester City kon nog niet winnen in deze Champions League. Tegen Ajax hopen ze hun eerste overwinning te vieren. Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Manchester City wint, krijgt u 84 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Ajax bij UNIBET van 60 euro kan u 435 euro opleveren!

Real Madrid – Borussia Dortmund

Borussia Dortmund versloeg op de vorige speeldag enigszins verrassend Real Madrid. De Duitsers grepen de Spanjaarden meteen bij de keel en legde goed voetbal op de mat. Madrid hoopt vanavond wel te kunnen winnen en rekent op de steun van de supporters. Real Madrid-trainer José Mourinho uitte zijn bezorgdheid. “Ik ben bezorgd over heel Borussia Dortmund. Het is geen toeval dat zij de voorbije twee seizoenen kampioen zijn geworden in Duitsland en dat zij bovenaan staan in de moeilijkste groep van de Champions League.”

De Spaanse landskampioen zal niet kunnen rekenen op Marcelo, Fabio Coentrão, Sami Khedira en Karim Benzema. Bij Dortmund daarentegen zijn zo goed als alle spelers fit. Enkel Sebastian Kehl is onzeker. Hij liep in de wedstrijd tegen Stuttgart een gebroken neus op. Als hij speelt, dan is het met een masker.

Wint Real deze keer wel van Dortmund?

Real Madrid ging vorige speeldag nipt onderuit. Vanavond zoeken ze naar winst tegen de Duitsers Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Real Madrid wint, krijgt u 85 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Dortmund bij UNIBET van 60 euro kan u 450 euro opleveren!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties