Reactie Wenger: "2-2 is een eerlijke uitslag"

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Wenger: "2-2 is een eerlijke uitslag"
Foto: © SC

Na afloop van Schalke 04 - Arsenal (2-2) toonde Arsenal-oefenmeester Arsene Wenger zich tevreden over de prestatie van de Londenaren. Arsenal gaf een 0-2-voorsprong uit handen. "Maar het was een moeilijke wedstrijd", beklemtoonde de Fransman.

Het Arsenal dat zich op voorsprong knokte tegen de Duitsers leek in niks op de ploeg die door Schalke een 2-0 op hun doos kreeg in Londen. Vlak voor rust bracht Klaas-Jan Huntelaar met de aansluitingstreffer het geloof terug bij de thuisploeg, die uiteindelijk een gelijkspel uit de brand wist te slepen.

Wenger was tevreden. “Beide ploegen speelde erg goed. Na de wedstrijd van afgelopen zaterdag was het belangrijk om goed te reageren. En dat hebben we goed gedaan. We speelden tegen een goed team.”

Eerlijk

Toch waren er genoeg mooie kansen voor de Gunners van Rode Duivel Thomas Vermaelen, die niet verzilverd konden worden. “Het was erg jammer dat we op slag van rust een tegendoelpunt moesten incasseren. Walcott kreeg in de laatste minuut nog een goede kans op 3-2. Maar uiteindelijk denk ik dat 2-2 een eerlijke uitslag is. Bij een 2-0 voorsprong heb je nog niet gewonnen, zeker niet in de Champions League."

Wordt de groepswinst pas in de laatste wedstrijd verdeeld? "Daar maak ik me nog niet druk over. Het belangrijkste is dat we de volgende wedstrijd tegen Montpellier winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties