schFC Schalke 04
arsArsenal
Datum: 06/11/2012 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Veltins-Arena
Groep B: Kan Arsenal de koppositie heroveren in Gelsenkirchen?
Koen Schaaphok
| 0 reacties
Groep B: Kan Arsenal de koppositie heroveren in Gelsenkirchen?
Foto: © SC

Vanavond staat er met Schalke 04 - Arsenal een mooie affiche te wachten in groep B van de Champions League-groepsfase. Verder neemt Olympiakos het op tegen de Franse kampioen Montpellier.

Schalke 04 - Arsenal

Schalke 04 zorgde voor een mooie prestatie door het Arsenal van Thomas Vermaelen met 0-2 te verslaan in het Emirates Stadium in Londen. De Duitsers uit Gelsenkirchen willen deze prestatie vanavond in de Veltins Arena dan ook dunnetjes overdoen. Schalke staat in de groep op de eerste plaats met slechts een puntje voorsprong op de Gunners. Met een overwinning doet de club van Huub Stevens een goede zaak richting Europese overwintering. Mocht Arsenal als winnaar uit de bus komen, dan nemen zij de eerste plaats weer over.

Olympiakos – Montpellier

In Griekenland ontvangt Olympiakos vanavond het Franse Montpellier inhet Georgios Karaiskakis-stadion. De Fransen staan met slechts een schamel puntje onderaan in groep B dus een overwinning is noodzakelijk om de kansen op een verder verblijf in Europa gaaf te houden. Een eerdere Grieks-Franse ontmoeting bleek gunstig voor Olympiakos, dat met 3 punten eveneens nog niet zeker is van Europese overwintering. Worden de Fransen vanavond veroordeeld tot een troosteloze uitschakeling uit het kampioenenbal of ligt de strijd voor de Europa League na vanavond nog volledig open?

Schalke 04 is, mits een overwinning op Arsenal vanavond, weer wat dichterbij de volgende ronde in de Champions League. Arsenal kan met 3 punten weer over de Duitsers heen wippen. Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Schalke 04 wint, krijgt u 108 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Zenit bij UNIBET van 60 euro is met een winst van 252 euro veel aantrekkelijker!

Kijkt u vanavond liever naar het treffen tussen Olympiakos en Montpellier? Overweeg dan zeker een gokje bij UNIBET ! Ziet u Olympiakos de punten in Griekenland houden, dan kan een inzet van 60 euro u 126 euro opleveren. Gaat Montpellier met de winst aan de haal, dan kan u 213 euro bijschrijven!

Meer nieuws

Champions League

 Halve Finales (H)