Groep C: Mönchengladbach behoudt uitzicht op kwalificatie

Marseille en Mönchengladbach hebben 2-2 gelijkgespeeld. Fenerbahce staat autoritair aan de leiding na de winst tegen Limassol.

Mönchengladbach kwam na twintig minuten op voorsprong via Hanke. In de tweede helft maakte Barton gelijk en Ayew maakte er zelfs 2-1 van. In de 94ste minuut bezorgde Arango Gladbach toch nog een punt.

Fenerbahce maakte tegen Limassol het verschil in de eerste helft. Doelpunten van Kuyt en Sow brachten de Turken 2-0 voor. Limassol probeerde, maar het werd helemaal onmogelijk toen Ouon in de zeventigste minuut rood pakte. Fenerbahçe staat eerste met tien punten, Marseille en M'gladbach staan tweede met vijf punten. En ook Limassol is nog niet uitgeschakeld met vier punten.