U vindt: "Antwerp moet terug naar eerste"

Tomas Taecke
| 157 reacties
U vindt: "Antwerp moet terug naar eerste"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In een poll van Voetbalkrant hoopt net geen 50 procent van onze lezers dat Antwerp dit seizoen de promotie naar de hoogste afdeling weet af te dwingen. Slechts twee procent van de deelnemers hoopt dat WS Woluwe straks opgaat naar de hoogste afdeling.

Uit een poll van Voetbalkrant blijkt dat net niet de helft van onze lezers Antwerp FC straks wil zien terugkeren naar de hoogste afdeling. Op onze Facebook-pagina scoort de Great Old fantastisch. Even frappant is het geringe aantal stemmers dat leider WS Woluwe de landstitel gunt. De Brabanders staan bovenaan de tweede afdeling maar slechts twee procent van de deelnemers hopen dat dit zo blijft.

Verder doen ook het pas gedegradeerde Westerlo en KV Oostende het niet slecht. Ongeveer veertig procent van de stemmen gingen naar de twee teams, die samen met STVV, de grote uitdagers zijn van Woluwe. Na de thuiszege tegen de Truienaars is ook Antwerp een kandidaat om effectief te stijgen naar de JPL.

Volgende week staan KV Oostende en Antwerp lijnrecht tegenover elkaar in het Albertpark. Neem een kijkje op onze website en maak kans op één van de tien duotickets die Voetbalkrant mag weggeven voor deze partij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties