City wil Guidetti verhuren aan Engelse tweedeklasser

Mathias Dumarey
| 3 reacties
City wil Guidetti verhuren aan Engelse tweedeklasser
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John Guidetti wordt mogelijk verhuurd aan de Engelse tweedeklasser Bolton Wanderers. Vorig seizoen was de jonge Zweed nog een publiekstrekker en revelatie bij Feyenoord Rotterdam.

John Guidetti kwam dit seizoen nog niet aan spelen toe omdat een mysterieus virus hem aan de kant hield. Door het virus werd zijn zenuwstelsel aangetast waardoor hij op een bepaald moment niet langer zijn rechterbeen kon bewegen. Ondertussen lijkt de jonge Zweed bijna hersteld van deze vreemde blessure.

Guidetti is nog steeds eigendom van Manchester City, maar de club wil hem nog eens uitlenen ondanks het feit dat ze bij The Citizens flink onder de indruk zijn van de spits. Bolton Wanderers lijkt hiervoor in pole position te liggen na eerdere positieve ervaringen na uitleenbeurten. Ook de Belg Derdrick Boyata en de Slovaak Vladimir Weiss werden door City al eens uitgeleend aan Bolton.

Ook Feyenoord deed een nieuwe poging om de Zweed te strikken, maar City-coach Roberto Mancini wil Guidetti het liefst in Engeland zien voetballen. Ook QPR en Bayern München waren al in de markt voor het grote aanvallende talent. In oktober tekende Guidetti echter een nieuw driejarig contract bij de club van onze landgenoot Vincent Kompany.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties