Cech: "Ofwel naar Rafa luisteren, ofwel je koffers pakken"

Christophe van den Boom
| 8 reacties
Cech: "Ofwel naar Rafa luisteren, ofwel je koffers pakken"
Foto: © SC

Petr Cech heeft zijn teamgenoten bij Chelsea gewaarschuwd. "Het is ofwel de manier van Rafa ofwel moet je je koffers pakken", aldus de doelman van The Blues.

Na de aanstelling van Rafa Benitez bij Chelsea ontstond er heel wat commotie bij de fans. Volgens de doelman is het aan de spelers om zich te tonen op het veld, zodat het publiek kalmeert.

“We zijn hier om te spelen, om te doen wat de club en de coach vragen. Als je het niet leuk vindt, dan kan je de club beter verlaten”, verklaarde de Tsjechische international aan The Sun. “Ik ben hier om te spelen, dus ik doe alles wat ik kan om zeker te zijn dat de manager mij kiest.”

Hij vindt dat zijn ploeggenoten die instelling moeten overnemen. “Het werkt voor iedereen, want als je droevig blijft en niet de juiste dingen doet, dan eindig je op de bank en ben je meer teleurgesteld.”

Geschiedenis

Tegen Manchester City ging het publiek wild te keer. Naar eigen zeggen was hij niet zo bezig met wat het publiek aan het roepen was. “Ik luisterde niet naar het publiek. We weten dat er een bepaalde geschiedenis is, maar hij komt naar hier om de situatie te verbeteren. Dat kan hij enkel doen door goede resultaten te behalen. Net zoals iedereen, verdient ook hij een kans”, besluit Cech.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties