Reactie Monrose: "Niet makkelijk als fans je uitfluiten"

Robby Morren
Robby Morren
| 31 reacties
Monrose: "Niet makkelijk als fans je uitfluiten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Monrose mocht tegen Standard opdraven naast Jelle Vossen in de spits. Hij kende niet zijn beste wedstrijd en kreeg het publiek over zich heen. Toch zorgde hij nog voor de assist waaruit Vossen het winnende doelpunt kon scoren.

Robby Morren in Genk

"Het is niet makkelijk als de supporters je uitfluiten. Dat is het leven, zulke dingen gebeuren", vertelde Monrose na afloop. "Ik ben blij dat ik nog een goede assist voor Jelle geef. Ik weet dat ik beter kan maar de ploeg is gewonnen en dat is het belangrijkste."

"We hadden in de competitie met 0-2 tegen Standard verloren dus hebben we nu toch revanche kunnen nemen. Dat we ons plaatsen voor de volgende ronde is belangrijk, de Beker van België is toch weer een titel die je kan behalen."

De positie van spits bevalt hem wel. "Ik hou ervan op die plaats te voetballen. Ik moet gebruik maken van mijn snelheid en mijn acties."

Lokeren
Zondag wacht Genk alweer een moeilijke verplaatsing naar Lokeren. Monrose benadrukt het belang van die partij. "Lokeren wordt een hele belangrijke match voor ons. Als we tegen die match verliezen, slaan zij een kloof met ons. Als wij winnen, naderen we tot op één punt." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties