Del Piero tijdje uitgeschakeld

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Del Piero tijdje uitgeschakeld
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alessandro Del Piero, tegenwoordig zijn Australische dollars aan het verdienen bij FC Sydney, zal een tijdje niet kunnen spelen. De Italiaan sukkelt met een blessure aan de hamstring.

Alessandro Del Piero liep zijn blessure op in de wedstrijd tegen Melbourne Heart. Een MRI-scan wees uit dat het gaat om een letsel aan de hamstring. Trainer Frank Farina (ex-Club Brugge) liet weten dat hij al blij was dat het niet om een scheurtje ging, maar hij was er zich wel van bewust dat hij zijn sterspeler niet zal kunnen opstellen in de volgende competitiewedstrijd tegen Wellington Phoenix. "Het is lang vliegen naar Nieuw-Zeeland en er is het tijdsverschil. Dat maakt dat hij onmogelijk fit kan zijn", aldus de Australische coach op Twitter.

Alessandro Del Piero verruilde afgelopen zomer zijn grote liefde Juventus Turijn voor een avontuur Down Under. Zijn contract werd in Italië niet meer verlengd. Del Piero miste zijn start niet bij FC Sydney want hij scoorde al vijf keer in acht competitiewedstrijden.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties