U ziet Fellaini bij Manchester United

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
U ziet Fellaini bij Manchester United
Foto: © SC

Volgens u speelt Marouane Fellaini volgend seizoen bij de troepen van Sir Alex Ferguson. Chelsea, die openlijk al het meeste interesse toonden, ziet u als de tweede grootste kanshebber.

Marouane Fellaini speelt volgend seizoen bij Manchester United, dat is althans wat jullie verwachten. Maar liefst 48% van de stemmen ging naar de rode ploeg uit Manchester. Fellaini zou dan voor de Rode Duivels én The Red Devils uitkomen. Stadsgenoot City zien jullie niet als een bestemming voor Fellaini met amper 4%.

Dan maakt Chelsea nog iets meer kans, The Blues eindigen met 29% op de tweede plaats. In Everton blijven blijkt dan weer geen optie, slechts 8% van de lezers koos voor een verlengd verblijf bij The Toffees. Dat hij in Engeland blijft lijkt duidelijk met nog geen twintigste van de stemmen voor een club buiten Engeland.

In een Tottenham- of Liverpool-shirt ziet u hem ook niet uitkomen met respectievelijk nul en één procent van de stemmen. Een andere club binnen Engeland (zoals bijvoorbeeld Arsenal) krijgt dan weer meer bijval met 6 procent.

In onze nieuwe vraag op onze Facebookpagina kan u uw mening geven op de volgende vraag:

De fiscus vordert 21% BTW op de drankbonnetjes bij jeugdwedstrijden waardoor die op vele plaatsen zullen verdwijnen. Wat vindt u hiervan?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties