Schalke verliest, Van Buyten wint in Duitse beker

Sander De Graeve
| 1 reacties

Schalke 04 zette dit weekend coach Huub Stevens op straat. Veel zoden bracht dit echter nog niet aan de dijk. De ploeg verloor in eigen huis met 1-2 van Mainz 05. Daniel Van Buyten mocht nog eens spelen en won, ondanks een rode kaart voor Ribéry, met 0-2 van Augsburg.

Schalke 04 - Mainz 05 1-2

Die Königsblauen zijn uitgeschakeld na een 1-2 thuisnederlaag tegen Mainz 05, dat ook in de competitie één plaatsje hoger staat. Het ontslag van Stevens had dus nog niet het gewenste effect.

Huntelaar kon in de 75e minuut nog gelijkmaken nadat Caligiuri de bezoekers in de eerste helft op voorsprong bracht. Nicolai Müller zette de eindstand op het bord.

Augsburg - Bayern München 0-2

Daniel Van Buyten speelde de hele wedstrijd voor Bayern München maar zag zijn maatje Ribéry al na twee minuten in de tweede helft rood krijgen. Toen stond het echter al 0-1 dankzij een doelpunt van Mario Gomez. Xherdan Shaqiri kon de zege veilig stellen in de 85e minuut.