Mourinho: "Kaká niet weg in januari"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Mourinho: "Kaká niet weg in januari"
Foto: © SC

José Mourinho, de Portugese oefenmeester van Real Madrid, denkt niet dat Ricardo Kaká vertrekt in januari. De Braziliaan wordt nadrukkelijk genoemd bij Corinthians en de New York Red Bulls.

“Ik denk niet dat we iets gaan doen in januari en ik denk ook niet dat Kaká zal vertrekken”, aldus de coach van Real op een persconferentie. “Als hij blijft is dat alleen maar goed voor het team.”

Real speelt vandaag tegen Málaga, dat een straf opgelegd kreeg door de UEFA wegens wanbetalingen. Het is de eerste club die zwaar gestraft wordt door de regels van de Financial Fair Play. Het mag niet deelnemen aan de eerstvolgende Europese competitie waarvoor het zich plaatst.

“Als ze zich via de competitie op het veld plaatsen voor een Europese competitie, is het droevig dat ze voor redenen die buiten het sportieve liggen niet kunnen deelnemen. Het is vooral erg voor de supporters.”

Mourinho stak ook Tito Vilanova een hart onder de riem: “Wanneer een collega een gezondheidsprobleem heeft staan we allen aan dezelfde kant. We willen er zijn voor Tito en zijn familie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties