Ogunjimi mag niet mee op stage

Ogunjimi mag niet mee op stage
Foto: © SC

Marvin Ogunjimi is op een zijspoor terechtgekomen bij Standard. Hij stond al een tijdje aan de kant, maar nu wordt ook duidelijk dat hij niet eens mee mag naar Turkije voor de jaarlijkse winterstage.

Marvin Ogunjimi zit niet in de selectie van Rednic voor de wedstrijd tegen Beerschot. De Belg speelde behoudens enkele invalminuten dit weekend al maanden niet meer voor Standard en lijkt andere oorden te mogen opzoeken. Nu mag hij niet eens mee met de ploeg op stage naar Turkije. Ogunjimi ventileerde zijn ongenoegen via Twitter.

Tegen een journalist van La Dernière Heure ging hij op de sociale netwerksite in gesprek en wist hij de reden te vertellen van zijn afwezigheid op stage: “We hebben er over gepraat met de staf en met mijn opeenvolgende blessures en ziektes ben ik nooit in de juiste vorm geraakt. Ik heb ook nooit het goede vertrouwen gehad”, aldus de aanvaller.

“Ik ga dus niet mee op stage. De club heeft me gezegd dat ik vanaf vandaag al vakantie heb. Ik wil hard trainen en terugkomen in 2013”, besloot Ogunjimi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties