Porto-spits wil graag naar Anderlecht

Mathias Dumarey
| 50 reacties
Porto-spits wil graag naar Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht zoekt een spits om Dieumerci Mbokani te vervangen tijdens zijn afwezigheid in de Afrika Cup. Het oog van de competitieleider viel op Kléber, spits bij FC Porto en die ziet een (tijdelijke) verhuis op uitleenbasis wel zitten.

De 22-jarige Kléber zit bij FC Porto vooral op de invallersbank en dat is hij beu. Hij zou dan ook heel graag voor Anderlecht gaan voetballen.

"Hun interesse pleziert me. Het is een club met een uitstekende structuur en veel aanzien. Ik zou graag eens andere lucht opsnuiven en weer plezier beleven op het veld. 2012 was niet bepaald een mooi jaar voor me en ik zou heel graag willen dat het dit jaar anders wordt. Ik denk dat dit voor mij het juiste moment is om te vertrekken, maar alles hangt van FC Porto af. Het moet een goede zaak zijn voor alle partijen. Ik ben een jonge speler die moet spelen om te kunnen groeien", zegt Kléber vandaag op de website O Globo.

Kléber speelt sinds 2011 voor FC Porto. De club haalde hem toen voor 2,3 miljoen euro weg bij Maritimo Funchal. In de Portugese competitie scoorde hij in 64 wedstrijden al 25 keer, maar dit jaar vond hij nog maar één keer de weg naar het doel in de Portugese beker. Bij Porto wordt hij in de spits gebarreerd door Jackson Martinez die al zestien keer kon scoren dit seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties