Dury: "Waarom zouden Malanda en Habibou vertrekken?"

Dury: "Waarom zouden Malanda en Habibou vertrekken?"
Foto: © SC

Vanavond staat er een overbodig bekerduel op het programma tussen Genk en Zulte Waregem. Genk won de heenwedstrijd met 0-5 in West-Vlaanderen, dus de kans dat Francky Dury en de zijnen nog de halve finale halen is quasi nihil.

“We zijn uitgeschakeld voor de halve finales, maar we trekken met een positieve ingesteldheid naar Genk. Dit wordt een goede voorbereiding met het oog op de match tegen Anderlecht”, aldus Francky Dury in Het Nieuwsblad.

De coach wou ook nog iets kwijt over de interesse voor Habibou en Malanda: “Ik kan alleen maar sportieve raad geven aan beide spelers. Ik zie niet in waarom ze zouden vertrekken. Zulte Waregem staat tweede in de stand en heeft uitzicht op Play-off I”, ging Dury verder.

Over Malanda zei Dury nog dat hij “het nog ver zal schoppen. Hij maakt al indruk van in het begin. Het is een verstandige en aimabele jongen, een winnaar en pas achttien jaar. Het is een van de beste spelers waar ik ooit mee samengewerkt heb. Malanda past perfect in de Premier League, maar als hij nu vertrekt moet hij aan de slag bij een coach die hem al kent”, vindt Dury.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties