Liverpool kiest andere loonstructuur

Yves Dekoning
| 19 reacties
Liverpool kiest andere loonstructuur
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ian Ayre heeft een interview gegeven aan de Liverpool Echo. Hierin had de Managing Director van Liverpool FC het over de stadionplannen, transferpolitiek, spelerscontracten en andere onderwerpen.

Ian Ayre

over contracten

"We zitten historsich met hoge lonen opgezadeld, maar bij Liverpool valt het nog mee. We onderhandelen heel open met makelaars en proberen een correcte oplossing te vinden voor iedereen. Onze bedoeling is om spelers te laten tekenen tegen een lager basisloon, maar met hogere winstpremies. Ze krijgen een prestatiegericht contract. En als de spelers goed presteren, krijgen ze een stevige beloning."

over transfers

"Kan Liverpool de beste spelers aantrekken? Absoluut. Niet alleen kunnen we toppers aantrekken, maar we kunnen ook toppers als Luis Suarez, Raheem Sterling en Daniel Agger houden. Het afgelopen jaar heeft geen enkele spelers me verteld dat Liverpool niet groot genoeg was. Iedereen gelooft in de club en de manager. We blijven een club van wereldklasse en spelers vinden ons nog steeds een aantrekkelijke club."

over de stadionplannen

"We zijn tevreden met de vooruitgang in verband met de uitbreiding van Anfield. We zijn bezig met het aankopen van gronden. Ook de architecten zijn druk bezig. Over enkele weken volgt een belangrijke vergadering met de stuurgroep. We zitten op het juiste spoor."

over de fans

"We hebben dit seizoen elke keer voor een vol huis gespeeld. Liverpoolfans weten wat goed voetbal is en weten wat nodig is om prijzen te winnen. Niemand verwacht dat we meteen kampioen gaan spelen, maar de fans zien de vooruitgang. Ze weten dat we goed spelen en zien dat we bezig zijn het gat te dichten. Zolang Brendan Rodgers en zijn team zich blijven inspannen om te verbeteren, blijven de fans er in geloven. We zullen blijven investeren en versterkingen toevoegen. En we zullen de doelstellingen halen die we willen halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties