Reactie Hubert: "Tevreden over 80% van de wedstrijd"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Hubert: "Tevreden over 80% van de wedstrijd"
Foto: © SC

David Hubert speelde zijn eerste competitiewedstrijd voor AA Gent tegen Standard. De huurling van Racing Genk zag dat Gent het grootste deel van de wedstrijd de bal goed in de ploeg hield.

Sander De Graeve in Gent

"Ik zit met gemengde gevoelens over deze wedstrijd. Ik ben teleurgesteld over het resultaat maar tevreden over 80% van de wedstrijd. We komen niet veel verder met dit punt. Voetballend ging het beter in vergelijking met de wedstrijd tegen Anderlecht. Op dat vlak hebben we ook weer een stap gezet."

"Verdedigend stonden we ook goed, ik ben tevreden dat we de nul kunnen houden. Het gaat de goede kant op maar het is een proces. We hebben ook niet het makkelijkste begin van het jaar met Anderlecht, Standard en Club Brugge."

Hubert looft ook de inzet van zijn ploegmaats: "Er stond een team vandaag, ik ben erg tevreden van de inzet en de mentaliteit dat de groep getoond heeft. Daar moeten we op verderbouwen. We beginnen het verschil te zien nu we weer een week verder zijn onder de nieuwe trainer. Dit was alweer een stap vooruit ten opzichte van de match tegen Anderlecht."

Die match tegen Anderlecht zat wel nog in de benen: "Die laatste 20% van de wedstrijd hadden we het moeilijk. Ik geef het niet graag toe maar de ruimtes werden iets te groot, er was wat vermoeidheid van de wedstrijd van woensdag. Al bij al stonden we stevig, al kwamen we die periode goed weg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties