Jonas Ivens: "Lastige situatie bij Groningen"

Niels Ceulemans
| 1 reacties
Jonas Ivens: "Lastige situatie bij Groningen"
Foto: © SC

Vanavond start de terugronde in de Jupiler Pro League. Waasland-Beveren moet meteen vol aan de bak, het speelt een cruciaal duel in de strijd om het behoud tegen Lierse. Met Jonas Ivens, Jordan Remacle en Stijn De Smet haalde het drie nieuwkomers binnen.

Voor Jonas Ivens, die zes maanden wordt gehuurd van Groningen, voelt het alvast aan als thuiskomen. De verdediger begon zijn carrière als zesjarige bij Beveren.

“Ik ben heel blij dat ik bij Waasland-Beveren ben terecht gekomen”, aldus Ivens. “Ik zat namelijk in een ambetante situatie bij Groningen. Ik kwam er nog amper aan spelen toe en wou niet meer op de bank zitten. Toen Waasland-Beveren interesse toonde ging het allemaal heel vlug.

Ik keer terug naar de club waar het allemaal voor me begon en ben weer dichter bij mijn familie, die niet ver van het stadion woont. Het totaalplaatje klopt als een bus.”

De verdediger relativeert tot slot het belang van de partij van vanavond: “Dit is inderdaad een belangrijke wedstrijd, maar we moeten ons nu niet te veel focussen op die partij. Er zijn daarna nog zeven wedstrijden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties