Mitrovic: "Nu ben ik gelukkig"

Mitrovic: "Nu ben ik gelukkig"
Foto: © SC

KV Kortrijk heeft het vertrek van Ervin Zukanovic naar Gent opgevangen door Stefan Mitrovic een basisplaats te geven. En sinds de verdediger in de ploeg staat, kreeg KVK nog geen doelpunt tegen.

Een maand geleden wou Mitrovic nog vertrekken. "Dat klopt. Ik wilde weg, want ik vond dat ik geen kans kreeg. Ik was ontgoocheld, omdat mij beloofd was dat ik tegen Charleroi zou spelen. Ik wou dat de coach me toonde wat hij van mij verwachtte", aldus Mitrovic in Het Nieuwsblad.

"Maar dat is nu voorbij en ik kijk vooruit. Ik ben gelukkig en kom met plezier trainen, want nu speel ik ‘fulltime'. Ik sta nu wel in het team, maar voor een basisplaats moet ik blijven werken.

Vanavond speelt Kortrijk tegen Standard. In de vorige wedstrijd tegen Beerschot had Mitrovic enkele goede kansen, maar miste hij. "Ik had moeten scoren uit één van mijn twee kansen. Zoals Zukanovic? Ik wil niet vergeleken worden. We speelden tegen Beerschot misschien wel onze beste match van de competitie. Die nul houden is belangrijk. Ik weet welke goeie spitsen er in Standard rondlopen, maar het is onze taak om er voor zorgen dat we geen goal slikken."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties