Lazic: "Willen zo snel mogelijk zeker zijn van Play Off 1"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Lazic: "Willen zo snel mogelijk zeker zijn van Play Off 1"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jugoslav Lazic verdedigt nu al enkele wedstrijden het doel van Lokeren. Hij vervangt Copa die op de Africa Cup actief is. De Serviër heeft vertrouwen in een goede afloop bij Lierse.

“Het zou mooi zijn mochten we opnieuw een uitzege toevoegen”, verklaart de doelman in Het Nieuwsblad. “De verplaatsing naar Lierse wordt echter geen plezierreisje. Lierse staat wel voorlaatste maar vecht een strijd uit voor het behoud. Zij hebben de punten broodnodig.”

Een overwinning op Lierse zou een goede stap zijn om een plaats in Play-Off 1 te verzekeren. “We willen daar zo snel mogelijk zeker van zijn. Eens dat bereikt is, moet de vierde plaats en Europees voetbal ons volgende doel worden.”

De Oost-Vlamingen hebben zich in januari versterkt met drie spelers. “Scholz speelde reeds twee wedstrijden en deed het goed. Het is een jonge speler met toekomst”, aldus Lazic. “Onze Braziliaan Dutra is pas tien dagen hier. Het is logisch dat hij nog wat tijd nodig om honderd procent te zijn. Walter Fernandez, onze derde nieuwkomer, blesseerde zich op het oefenkamp in Spanje. Hierdoor raakte zijn voorbereiding wat verstoord. Het is een speler met veel technische bagage.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties