Hazurov: "Negen goals is zeker niet slecht"
Niels Ceulemans
| 2 reacties
Hazurov: "Negen goals is zeker niet slecht"
Foto: © SC

Afgelopen zaterdag kon Lierse een punt redden tegen Lokeren. Alweer Hazurov maakte het doelpunt voor de thuisploeg, of toch niet?

“Ik raakte de bal met de kruin van mijn hoofd”, aldus Hazurov in HNB. “Toch had ik stiekem gehoopt op de drie punten, maar gelet op het wedstrijdverloop en de omstandigheden is een gelijkspel tegen een sterk team als Lokeren niet verkeerd.

Na die rode kaart voor Ayew vreesde ik even voor het slechtste scenario”, vervolgt de spits. “We vochten voor elke bal en waren onverzettelijk in de duels. Het doelpunt van ons? Wel, ik raakte de bal licht.

Ondertussen zit ik aan negen doelpunten. Niet slecht voor mijn eerste seizoen in de Belgische competitie. De Jupiler Pro League is allesbehalve een gemakkelijke competitie. Hier wordt verdomd stevig verdedigd. Lierse is geen grootmacht. Ook dat speelt mee.”

Hazurov besluit dat hij tevreden is met de komst van Christian Pouga. ”Ik ben erg opgetogen met de komst van Pouga. Nu kleven er altijd twee verdedigers in mijn rug. Met een tweede diepe spits erbij krijg ik misschien eindelijk wat meer vrijheid. Hij kan ons nog ontzettend van dienst zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21825 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties