Interview Nainggolan: "Cagliari vraagt meer dan tien miljoen voor me"

Nainggolan: "Cagliari vraagt meer dan tien miljoen voor me"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Radja Nainggolan werd door Marc Wilmots weer opgevist. De middenvelder kan op bijna alle centrale posities spelen en door de blessure van Steven Defour kondigde Wilmots al aan dat Nainggolan woensdag zeker minuten krijgt. En daarbij wil de speler van Cagliari zich bewijzen.

Nainggolan is er weer bij nadat hij een poosje links werd gelaten door Marc Wilmots. De polyvalentie van de middenvelder helpt hem er nu weer bij, want hij kan zowel verdedigend als aanvallend als middenvelder uitgespeeld worden. "Voor mij is het belangrijkste dat ik er terug bij ben", aldus Nainggolan. "Ik hoop nu wat minuten te verdienen en natuurlijk bij de groep te blijven, want iedereen wil mee naar Brazilië."

Nainggolan beseft ook dat het de kans is om zich aan België te tonen. "Het is vrij normaal dat de mensen me niet kennen. Ik ben op mijn zestiende uit België vertrokken en heb tot mijn 21ste in de Italiaanse tweede klasse gespeeld. Ik wil me echt tonen. Ik ben nog geen grote naam, maar dat wil niets zeggen."

Geen grote naam, maar nochtans wil Cagliari zijn middenvelder niet voor een spotprijsje laten vertrekken. Elke transferperiode wordt hij wel gelinkt aan enkele grote clubs, maar die schrikken blijkbaar af op het kaartje dat rond zijn nek hangt. "Cagliari vroeg inderdaad meer dan tien miljoen euro voor me", aldus de 24-jarige die op de toonaangevende website transfermarkt op een waarde van 11,5 miljoen wordt geschat.

"Er is een bod van tien miljoen geweigerd. Ik zit goed bij Cagliari, maar natuurlijk wil ik hogerop. Elke speler wil dat. Ik wil naar een mooie competitie waar de levensstandaard ook goed is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties