CL-prono is terug! Schrijf je nu in en win prijzen!

Fabian Morren
| 9 reacties
CL-prono is terug! Schrijf je nu in en win prijzen!
Foto: © SC

Herinnert u zich de Champions League- prono nog? Onze vorige winnaars ongetwijfeld wel. Wel, de CL- prono van Voetbalkrant.com is helemaal terug! Dit keer in samenwerking met Unibet.

Eén van onze vorige winnaars is Filip De Baere. Hij mag nu op 9 februari exclusief naar de wedstrijd Real Madrid - Sevilla gaan kijken in Bernabeu.

De achtste finales komen eraan. Denk jij de juiste uitslagen te kunnen voorspellen? Dan moet je absoluut meedoen aan onze GRATIS CL-pronostiek. Er zijn mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs bestaat uit 1000 euro bij Unibet!

Aan de vertrouwde formule is niks veranderd: je kan pronostieken ingeven, een nieuw team starten of vrienden uitnodigen om mee te spelen.

Elk lid van het winnende team in het eindklassement wint 50 euro op zijn Unibet-account op voorwaarde dat hij/zij een minimuminzet heeft geplaatst van 10 euro op zijn of haar Unibet account. Teams kunnen strijden om het beste team van Belgie te worden. Wint jouw team dan krijgt elk lid 50 euro  

Geen tijd te verliezen dus, ga naar clprono.voetbalkrant.com, registreer je, en doe een gooi naar eeuwige roem en prachtige prijzen!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties