Harbaoui: "Spijt van Afrika Cup"

Christophe van den Boom
| 2 reacties
Harbaoui: "Spijt van Afrika Cup"
Foto: © SC

Lokeren-spits Hamdi Harbaoui is de nationale ploeg van Tunesië beu. Het gaat zelfs zover dat hij spijt heeft dat hij naar de Afrika Cup is getrokken. Hij is niet akkoord met het gedrag van zijn ploegmaats, maar legt de verantwoordelijkheid bij het bestuur.

Tunesië vloog er in de eerste ronde al meteen uit. Harbaoui is ontgoocheld. “Ik heb spijt dat ik naar de Afrika Cup ben gegaan”, stelt hij in Het Laatste Nieuws. “Als je de spelers volledig vrijlaat, is het logisch dat er dingen gebeuren. Staf en directie zijn in de fout gegaan door iedereen vrij te laten. Vind jij het normaal dat een speler de nacht voor een wedstrijd tot vijf uur ’s ochtends weggaat? Ik niet.”

Voor Harbaoui is het duidelijk. Voorlopig zet hij een punt achter zijn interlandcarrière. “Bij sommige keuzes van de coach had ik mijn vragen. Ik ga niet zeggen dat ik nooit meer voor de nationale ploeg wil spelen, maar er moet veel veranderen. Er is geen discipline en de mentaliteit laat te wensen over. Als er niets verandert, zien ze mij daar niet meer”, besluit de spits van Lokeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

African Cup of Nations

Nieuwste reacties